ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

THE NEXT SEXY THINGS


Eίναι νέοι, ωραίοι, ταλαντούχοι και sexy. Και όχι, δεν είναι κλισέ. Και ναι, είναι τα πρόσωπα που θα μας απασχολούν για καιρό...

Κατανάλωση υγρών: Η απάντηση στον καύσωνα


Ο οργανισμός μας, για να αντεπεξέλθει στις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται το καλοκαίρι, αποβάλλει νερό από τα ούρα, τους πνεύμονες και τον ιδρώτα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η ανάγκη για περισσότερα υγρά, ενώ παράλληλα...

HOT ΠΡΟΣΩΠΟ: ΚIΡΣΤΕΝ ΝΤΑΝΣΤ


Η νικήτρια του φετινού Φεστιβάλ των Κανών είναι αδιαμφισβήτητα η αποκάλυψη του φετινού καλοκαιριού.
Πιθανότατα, η Κίρστεν...

O ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΩΝ 2 ½ ΓΑΜΩΝ


Υπάρχουν γυναίκες που παντρεύονται απόέρωτααλλά υπάρχει και μια μικρήευτυχώς–κατηγορία που παντρεύεται βάσει σχεδίου...

Βρεφική όραση με όριο ταχύτητας

Όραση περιορισμένης ταχύτητας έχουν τα μωρά ως την ηλικία των 15 μηνών, καθώς δεν αντιλαμβάνονται τις γρήγορα εναλλασσόμενες εικόνες όπως οι ενήλικες, σύμφωνα με νέα μελέτη αμερικανών ειδικών από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Ντέιβις.

Προς μεγάλη τους έκπληξη,...

SLEEPING BEAUTY


Αν θες να μάθεις όλη την αλήθεια για κείνονκαι τη σχέση σας, τότε ο τρόπος που κοιμάται-μόνος ή μαζί σου- θα σου πει περισσότερααπό όσα ενδέχεται να σου αποκαλύψει ποτέ οίδιος..

LIV TYLER


Ροκ δεν γίνεσαι, γεννιέσαι. Καμία σταρ λοιπόν δεν θα ταίριαζε περισσότερο στη νηφάλια rockchic αισθητική του Riccardo Tisci για τον οίκοGivenchy από τη Λιβ, την κόρη του βετεράνουΣτίβεν Τάιλερ των AerosmithH MadameFigaro συνάντησε τη μούσα του θρυλικού οίκου στο Παρίσι...

Νέα θεραπεία για το μελάνωμα

Τη σκοτεινή πλευρά του ήλιου βλέπουν κάθε χρόνο χιλιάδες Έλληνες που προσβάλλονται από καρκίνο του δέρματος. Ειδικά οι γυναίκες, οι υπάλληλοι γραφείου και τα παιδιά που ενδίδουν αλόγιστα στην μόδα της ηλιοθεραπείας, κινδυνεύουν να πληρώσουν το μπρούτζινο χρώμα με την ζωή τους.

Ο καρκίνος του δέρματος...

Εγκαύματα: Θεραπεία… για την ηλιοθεραπεία

Καλοκαίρι, θάλασσα, παραλία, ηλιοθεραπεία και ηλιοκαμένο κορμί. Ο παραπάνω συνδυασμός αποτελεί σίγουρα για τους περισσότερους την ιδανικότερη συνταγή για να…

Η ΝΤΑΪΑΝ ΚΑΙ Η ΥΨΗΛΗ ΡΑΠΤΙΚΗ


Επειδή δεν είναι ποτέ το φόρεμα από μόνο του, αλλά η εκείνη που το φορά και του δίνει ζωή, ποια άλλη γυναίκα θα μπορούσε να υποστηρίξει καλύτερα τις νέες τάσεις τηςhaute couture για το καλοκαίρι του 2011 από την Νταϊάν Κρούγκερ; Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Ο Άγνωστος ποζάρει στο φακό τηςDominique Isserman...

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΕΑ !!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ GROUP ΤΟΥ LADY GREECE ΣΤΟ FACEBOOK !!!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ! ! !

https://www.facebook.com/groups/119937258099026

ΚΑΝΤΕ JOIN ΤΟ GROUP, ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΑΡΘΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ EMAIL TOY LADY GREECE:

                                          ladygreecelady@gmail.com

Οδηγός γονιμότητας

Ποια είναι η πιο γόνιμη ηλικία; Υπάρχει κάποια στάση στο σεξ που διευκολύνει τη σύλληψη; Ο βελονισμός μπορεί να με βοηθήσει να μείνω έγκυος; Πώς επιδρά το κάπνισμα; Το περιοδικό Madame Figaro ρώτησε τους ειδικούς και...

Συμβουλές για λαμπερή επιδερμίδα

Θέλετε να παραμείνετε φρέσκιες και δροσερές, προλαμβάνοντας ή απαλύνοντας τα σημάδια της κούρασης ή του χρόνου; Μπορείτε να το πετύχετε εύκολα και γρήγορα. Το πρόσωπο...

Το σοκολατούχο γάλα «δένει» τους μυς

Για όσους επιθυμούν να κάψουν λίπος και να αναπτύξουν μυϊκή μάζα, δεν υπάρχει καλύτερο τρόφιμο από ένα ελαφρύ σοκολατούχο γάλα, σύμφωνα με νέα μελέτη.
Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό πως...

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ SHAYA


Ο κόσμος της τραγουδίστριας, όλα αυτά που της φτιάχνουν τη μέρα και τη νύχτα...

Η ντίβα σε πόλεμο με γνωστή συγγραφέα

Πυρ και μανία είναι η Μιμή Ντενίση με τη συγγραφέα Λένα Διβάνη! Η ντίβα του θεάτρου έστειλε εξώδικο ζητώντας να αποσυρθεί ένα απόσπασμα από το νέο της βιβλίο, που κατά την άποψή της...

Μασάζ: Σιάτσου, λεμφικό ή αρωματοθεραπεία;

Λεμφικό μασάζ, ολιστικό μασάζ, σουηδικό μασάζ. Μασάζ με αιθέρια έλαια, μασάζ πάνω από τα ρούχα, μασάζ με διατάσεις των μυών, μασάζ για την κυτταρίτιδα. Μπερδευτήκατε; Κι εμείς. Γι’ αυτό ζητήσαμε από την θεραπεύτρια ολιστικής μάλαξης, Ήρα Φωστηροπούλου, να μας διαφωτίσει σχετικά με τα διαφορετικά είδη του μασάζ, τα οφέλη και τις τεχνικές του καθενός. 


«Όλα τα είδη του μασάζ ...

Καλό το νερό, αλλά με μέτρο

Μύθος ή πραγματικότητα; Τελικά το νερό έχει τα οφέλη που μας παρουσιάζουν; Χρόνια τώρα ακούμε ότι πίνοντας 6 έως 8 ποτήρια νερό την ημέρα αποφεύγουμε τις νεφρικές βλάβες, χάνουμε βάρος πιο εύκολα και αυξάνουμε τα επίπεδα συγκέντρωσης. Ωστόσο, ορισμένοι Βρετανοί ειδικοί προειδοποιούν...

Βρήκαν φωλιά για τον τρελό έρωτά τους

Ενα βήμα από το να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας βρίσκονται η Αντωνία Καλλιμούκου και ο σεναριογράφος Κώστας Βαζάκας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το ζευγάρι μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης, ζει τον απόλυτο έρωτα κάτω από την ίδια στέγη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν...

Η Αγγελική Ηλιάδη, η Δέσποινα Βανδή και ο γάμος

Οι εμφανίσεις της στο "Dancing with the stars 2" εκόβαν την ανάσα. Είναι σίγουρα η πιο sexy mama του σόου και δείχνει να το απολαμβάνει.

Η Αγγελική Ηλιάδη έκανε φέτος ένα δυνατό come back και έδειξε ότι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό "Glam" για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της, το γάμο, την ομοιότητά της με την Δέσποινα Βανδή και για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η Αγγελική Ηλιάδη είπε ότι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της είναι ο γιος της και ως μαμά είναι υπερπροστατευτική:

"Oταν ξεκίνησε να πηγαίνει σχολείο ήμουν σε κατάσταση τρέλας. Πήγαινα απ' έξω, καθόμουν στην τζαμαρία κρυφά και έβλεπα στα διαλείμματα πως έπαιζε με τα άλλα παιδιά. Ήταν ο πρώτος καιρός που τον αποχωριζόμουν, τώρα το έχω συνηθίσει, αλλά γενικά έχω πάρα πολύ άγχος", είπε.

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τις πλαστικές επεμβάσεις: "Αν με ενοχλούσε κάτι πάνω μου πάρα πολύ και δεν υπήρχε άλλος τρόπος να το διορθώσω, θα το σκεφτόμουν. Αν και φοβάμαι αρκετά. Αν, όμως, ποτέ έκανα κάτι, θα ήθελα να παραμείνω η Αγγελική και όχι να γίνω ένας άλλος άνθρωπος."

Όσον αφορά την ομοιότητά της με την Δέσποινα Βάνδη αποκάλυψε: "Δεν με ενόχλησε καθόλου, απλώς όταν λέγεται και ξαναλέγεται καταντάει βλακεία. Το έχω ξανακούσει και παλιότερα ότι μοιάζω με την Δέσποινα, αλλά δεν βλέπω καμιά ομοιότητα. Το βρίσκω, όμως, χαριτωμένο!"

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε ότι της αρέσει πολύ η ιδέα του γάμου: "Μου άρεσε από μικρή η οικογένεια. Οπότε, αν ένιωθα ότι θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο για την υπόλοιπη ζωή μου, θα το έκανα" και συνέχισε:

"Όταν αισθανθώ ότι ένας άντρας νοιάζεται, αγαπάει τον γιο μου και θα του δώσει πράγματα που ενδεχομένως θα του λείπουν, τότε θα καταλάβω πολλά για εκείνον."









ΠΗΓΗ: www.real.gr

Ε. Μενεγάκη: Φεύγοντας για Άνδρο με τον αδερφό της και τα παιδιά της!

Η λαμπερή παρουσιάστρια πήγε στο λιμάνι της Ραφήνας μαζί με τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο και τα 3 της παιδιά για να αναχωρήσουν για την αγαπημένη της Άνδρο και πιο συγκεκριμένα τα Άχλα.








Σύμφωνα με το περιοδικό “Hello” ...