ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Έχεις κοντά μαλλιά και θέλεις να τα μακρύνεις;

Είσαι στη δυσάρεστη θέση να μακραίνεις τα μαλλιά σου; Είμαστε στην... ευχάριστη θέση να σου δείξουμε το haircut εκείνο που θα κάνει την άχαρη περίοδο πιο stylish από ποτέ!

Το τάμα της Μαστροκώστα στην Παναγιά της Τήνου


Στην Τήνο βρέθηκε η Γωγώ Μαστροκώστα , λόγω ενός τάματος που είχε κάνει πριν από τρία χρόνια ακριβώς. Εξαιτίας  του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε, η  ψυχολογική της κατάσταση ήταν ιδιαίτερα άσχημη.

Το τάμα...

Ηλιάδη: "Είναι ακόμη νωρίς για γάμο"


Για την σχέση της με τον Κώστα Μηλιωτάκη, για το γάμο, αλλά και το παιδί της, μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη.
Με τον αγαπημένο της, υπήρξαν πρώτα πολύ καλοί φίλοι και...

"Βγάλτε" το budget των διακοπών σε ένα σ/κ

Όχι, δεν θα χρειαστεί να βγείτε στα φανάρια –ούτε στην Συγγρού. Για να εξοικονομήσετε επιπλέον χρήματα που θα ενισχύσουν τα -καθόλου ικανοποιητικά- μηνιαία σας έσοδα και πιθανώς προσθέσουν μερικές ακόμα ημέρες στις διακοπές σας το μόνο που χρειάζεστε είναι…

Ο νέος έρωτας της Μαντώς

Τι τρέχει με τη Μις Ελλάς Μαντώ Γαστεράτου και τον επιχειρηματία Χρήστο Βαρδάλο; Η σέξι μελαχρινή καλλονή, όπως φαίνεται, αυτό το καλοκαίρι δεν θα το περάσει μόνη της.

Το γνωστό μοντέλο,...

Ετοιμη για την "πριγκίπισσα" η Δέσποινα!

Στην τελική ευθεία η Δέσποινα Καμπούρη (φωτ.). Η γοητευτική παρουσιάστρια της εκπομπής «Lifestyle» του Alter περιμένει μέχρι την Τετάρτη να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της. Η Δέσποινα είναι πανευτυχής, αλλά και αγχωμένη για τη μεγαλύτερη στιγμή της ζωής της.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς...

Απαραίτητη η ενυδάτωση

H ενυδάτωση είναι πρωταρχικής σημασίας για την περιποίηση του προσώπου και τη διατήρηση μιας όμορφης, νεανικής επιδερμίδας.

Κριτήρια για τη σωστή επιλογή ενυδατικού προϊόντος είναι ο τύπος της επιδερμίδας...