ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Κάντε την ανατροπή στο μανικιούρ σας!

Αυτό το καλοκαίρι όλο το Hollywood έχει πάθει εμμονή με τα πιο ανατρεπτικά, hip, glamorous και γεμάτα φαντασία σχέδια μανικιούρ. Η γκάμα περιλαμβάνει από κινηματογραφικούς ήρωες μέχρι animal prints, comic heroes και floral σχέδια.

Είτε έχετε εμμονή με το μανικιούρ σας, είτε είστε fan του κομψού γαλλικού, φέτος το καλοκαίρι οφείλετε να αφήσετε τους ενδοιασμούς σας στην άκρη και να ρισκάρετε, βάζοντας λίγη πρόκληση στα νύχια σας.

Αν το καλοκαίρι σημαίνει για σας και ολίγη δόση...

Χάστε λίπος από την κοιλιά!


Όλες γυναίκες προσπαθούν να χάσουν βάρος, κατά κύριο λόγο θέλουν να το χάσουν τοπικά (κοιλίτσα και περιφέρεια), αλλά καταλήγουν να χάνουν πρώτα από άλλες περιοχές...

Υγιεινά τα μεταξωτά

Πολλές γυναίκες έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα μεταξωτά εσώρουχα - αφού το υπέροχο αυτό ζωικής προέλευσης ύφασμα δεν είναι μόνο σέξι, αλλά και πολύ ανθεκτικό στη σκληρή χρήση.

Να όμως που υπάρχουν, τελικά,...

Το σέξι στιλ της Eva Longoria

Η Eva Longoria έχει «κάψει» πολλές αντρικές καρδιές και εξακολουθεί να θεωρείται μια από τις πιο σέξι ηθοποιού του Hollywood, σύμφωνα με το βρετανικό Vogue! Η σειρά «Desperate Housewives» της έδωσε πολλά βραβεία και την διατήρησε στο προσκήνιο της μπουρζουαζίας του Los Angeles!

Το στιλ της αρέσει γιατί...