ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

HOT ΠΡΟΣΩΠΟ: ΚIΡΣΤΕΝ ΝΤΑΝΣΤ


Η νικήτρια του φετινού Φεστιβάλ των Κανών είναι αδιαμφισβήτητα η αποκάλυψη του φετινού καλοκαιριού.
Πιθανότατα, η Κίρστεν...
 δεν θα ξεχάσει ποτέ τονΜάιο του 2011. Καθισμένη δίπλα στον Λαρς φον Τρίερ, στο Φεστιβάλ των Κανών κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την ταινία Melancholia, τον άκουγε να εκφράζει τη συμπάθεια του για τονΧίτλερ και τον έβλεπε σχεδόν να σκάβει το λάκκο της ταινίας.
Λίγες ώρες αργότερα ο 
εκκεντρικός σκηνοθέτηςτο μάζεψε, αλλά επειδή τα λόγια μπροστά σε δημοσιογράφους ποτέ δεν πετούν, κανείς δεν περίμενε ότι το φεστιβάλ θα άφηνε μία τόσο προκλητική δήλωση ατιμώρητη. Ο Λαρς φον Τρίερ αποβλήθηκε από το Φεστιβάλ την ίδια στιγμή που η Κίρστεν παραλάμβανε το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού δηλώνοντας «ο Λαρς είναι ένας σπουδαίος σκηνοθέτης, που θα έπρεπε μερικές φορές να αφήνει μόνο τις ταινίες του να μιλάνε».
Υπάρχουν όμως κι άλλες στιγμές στην καριέρα της που η 
Κίρστεν δεν θα ξεχάσει ποτέ. Όπως το ντεμπούτο της σε ταινία του Γούντι Άλεν σε ηλικία μόλις 7 ετών. Ή στα 11 της που άφησε 5.000 υποψήφιες να φάνε τη σκόνη της, ανάμεσά τους και την Κριστίνα Ρίτσι, και έγινε η προτεζέ-το αντικείμενο πόθου του Μπραντ Πιτ και του Τομ Κρουζ στο Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα.
«Ήταν τραγικό που έπρεπε 
να φιλήσω τον Μπραντ και τον Τομ. Τους έβλεπα σαν αδέρφια μου στο πλατό, οπότε ένιωθα σαν να φιλάω τα αδέρφια μου- εντελώς αηδία» δήλωνε τότε, ενώ την ίδια χρονιά εμφανίστηκε στο πλευρό της Σούζαν Σάραντον στις Μικρές Κυρίες, δύο ταινίες που εκτόξευσαν την Ντανστ στην κορυφή των παιδιών-θαύμα του Χόλιγουντ.
Ακολούθησαν
 οι ταινίες Τζουμάντζι, Drop Dead GorgeousΑυτόχειρες ΠαρθένοιSpidermanΧαμόγελο της Μόνα Λίζα, ΗAιώνια Λιακάδα ενός Kαθαρού MυαλούElizabethetown, Μαρία Αντουανέτα και φυσικά τα sequels του Spiderman. Και κάπου εκεί η Κίρστεν Ντανστ άρχισε να ξεφαντώνει τόσο, που τελικά μπήκε σε rehab – στο ίδιο που είχαν κάνει check in οι Εύα Μέντες και Λίντσεϊ Λόχαν. Αν και η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι πήγε εξαιτίας της κατάθλιψης και όχι λόγω καταχρήσεων, οι παπαράτσι είχαν ντοκουμέντα για το αντίθετο, τσαλακώνοντας ελαφρώς την απόλυτα clean cut εικόνα της.






ΠΗΓΗ: www.madamefigaro.gr