ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Βρήκαν φωλιά για τον τρελό έρωτά τους

Ενα βήμα από το να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας βρίσκονται η Αντωνία Καλλιμούκου και ο σεναριογράφος Κώστας Βαζάκας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το ζευγάρι μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης, ζει τον απόλυτο έρωτα κάτω από την ίδια στέγη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν...

μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε εκρηκτική χημεία μεταξύ τους. Ο Κώστας εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της πρώην Αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς και εκείνη από την έντονη προσωπικότητά του.

Ενας δυνατός έρωτας τους ένωσε και από τότε το ζευγάρι παραμένει αχώριστο. Πρόσφατα μάλιστα αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κοντινό τους περιβάλλον, η σχέση του ζευγαριού όσο περνάει ο καιρός τόσο δυναμώνει και δεν αποκλείεται πολύ γρήγορα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Αντωνία μπορεί να μην ασχολείται πολύ τελευταία με τον χώρο της μόδας, όμως έχει νέα ενδιαφέροντα, όπως η συγγραφή. Πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις του Νίκου Μουρατίδη ένα παραμύθι το οποίο έχει μεγάλη απήχηση στα παιδιά.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, δεν αποκλείεται στο άμεσο χρονικό διάστημα να έχουμε και κάτι καινούργιο συγγραφικά από την Αντωνία. Η συγγραφή -όπως έχει δηλώσει η ίδια- πάντα την ενδιέφερε, γιατί είναι μια δημιουργική απασχόληση και την εκφράζει απόλυτα.

Κατά τ’ άλλα, η Αντωνία Καλλιμούκου αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο πλευρό της Νάντιας Μπουλέ και του Θανάση Πάτρα στην εκπομπή του ANT1 «Εlatte», κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην παρουσίαση. Το μοντέλο έχει ήδη αρχίσει να ξεχωρίζει, αφού έχει αμεσότητα με τον κόσμο και με ό,τι κι αν ασχοληθεί θέλει πάντα να αποδίδει τα μέγιστα.

Οσον αφορά τη συμμετοχή της στο «Elatte», ήταν πραγματικά μια μεγάλη έκπληξη για εκείνη, αφού είχε κάνει δοκιμαστικό από τον Μάιο και οι ελπίδες της είχαν εξανεμιστεί. Ωστόσο, στους ανθρώπους του καναλιού του Αμαρουσίου άρεσε πολύ η παρουσία της και έτσι την επέλεξαν να βρίσκεται στο πλευρό των δύο παρουσιαστών για την ενότητα της πρωινής ψυχαγωγίας.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ













ΠΗΓΗ: www.espressonews.gr