ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Αθηνά Οικονομάκου: Kαι οι δύο άντρες της


Αθηνά Οικονομάκου, περιζήτητη όσο ποτέ άλλοτε, γίνεται το αντικείμενο του πόθου για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τον Μάνο Παπαγιάννη, που πέφτουν στα πόδια της για να την κατακτήσουν.
Η δημοφιλής ηθοποιός είπε το «ναι»...
για τη συμμετοχή της τον προσεχή χειμώνα στο έργο «Μέθοδος απιστίας» του περίφημου Ζορζ Φεϊντό. Πιστή στην απόφασή της να δουλέψει πυρετωδώς, λίγο καιρό αφότου η Αθηνά ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στο επιτυχημένο σίριαλ «Η Ζωή της άλλης» κι ενώ συμμετέχει στην καλοκαιρινή παράσταση «Απελπισμένοι», έκλεισε και την επόμενη δουλειά της. Στο πλευρό της Αθηνάς θα βρεθούν δύο ηθοποιοί με σημαντικές δουλειές σε θέατρο και τηλεόραση, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Μάνος Παπαγιάννης.
Κοινό χαρακτηριστικό και των τριών νέων ηθοποιών είναι ότι βρέθηκαν στα γυρίσματα της «Ζωής της άλλης».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το έργο θα παιχτεί στο θέατρο «Βεάκη», με πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας τον προσεχή Οκτώβριο. Αυτήν την περίοδο άλλωστε τόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τον «Οθέλλο» όσο και ο Μάνος Παπαγιάννης με το έργο «Παίζουν το τραγούδι μας» έχουν ανειλημμένες υποχρεώσεις και περιοδεύουν ανά την Ελλάδα.
Τη σκηνοθεσία του έργου θα αναλάβει ο Χρήστος Καρχαδάκης, γνωστός για τα «Δρόμος Μακρύς» με την Κατερίνα Διδασκάλου και «Απολυμένη» με τη Μαρία Γεωργιάδου. Στον θίασο θα συμμετέχει και ο Γιάννης Μπουραζάνας, καθώς θα είναι εκείνος που δίνει την τελική λύση στο ερωτικό τρίγωνο των Οικονομάκου - Μπουρδούμη και Παπαγιάννη.
Ο Ζορζ Φεϊντό είναι ένας από τους αγαπημένους και πολυπαιγμένους συγγραφείς στο ελληνικό θέατρο. Θεωρείται ο μεγαλύτερος Γάλλος κωμωδιογράφος μετά τον Μολιέρο. Το πιο δημοφιλές έργο του είναι ο «Ράφτης κυριών».

«Αρχιτέκτονας της φάρσας», συνηθίζει στα έργα του να γράφει για ζητήματα που αφορούν τον γάμο και την απιστία. Του άρεσε πάντα να καυτηριάζει και να γελοιοποιεί τη μετριότητα και την υποκρισία της αστικής τάξης.

ΣΠΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ