ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

"Γυμνή" ομορφιά που κόβει την ανάσα

Η νέα σειρά εσωρούχων του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε «να κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται πιο σέξι ακόμη και σε σχέση με όταν είναι εντελώς γυμνή». Οταν δε αυτή η γυναίκα τυγχάνει να είναι η Λάρα Στόουν,...
τότε ο οίκος Calvin Klein δεν χρειάζεται να προσπαθήσει και πολύ. 

Η Ολλανδέζα καλλονή άφησε μία ακόμα φορά τους πάντες άφωνους με το καλλίγραμμο σώμα της σε μια σειρά από ασπρόμαυρες πόζες, για την παρουσίαση της νέας κολεξιόν εσωρούχων του αμερικανικού brand με την ονομασία Naked Glamour.








Με την 27χρονη Στόουν μπροστά από τον φακό και τον διακεκριμένο φωτογράφο μόδας Πάτρικ Ντεμαρσελιέ να την απαθανατίζει το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο οίκος Calvin Klein έχει προτιμήσει το συγκεκριμένο δίδυμο για τις διαφημιστικές καμπάνιες όλων των κολεξιόν του, από τα εσώρουχα μέχρι τα CK One Jeans και την Calvin Klein Collection. 

«Η Λάρα Στόουν είναι από τα κορυφαία μοντέλα του κόσμου. Το ξεχωριστό της look και το σεξαπίλ της ταυτίζεται με αυτό των πελατών μας» δήλωσε ο διευθύνοντας σύμβουλος του οίκου, Τομ Μάρι, κατά την παρουσίαση της καμπάνιας.



Η εκρηκτική Στόουν γνωρίζει σημαντική άνοδο στην καριέρα της τα τελευταία χρόνια στη βιομηχανία της μόδας και θεωρείται ένα από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα στους δώδεκα τελευταίους μήνες έχει κάνει συνολικά σαράντα εφτά εξώφυλλα σε περιοδικά μόδας, ενώ αυτό τον μήνα φιλοξενείται για 7η φορά στην καριέρα της στο εξώφυλλο της γαλλικής «Vogue». Επιπλέον, «πρωταγωνιστεί» και στη φετινή έκδοση του ημερολογίου Pirelli, που επιμελήθηκε ο Καρλ Λάγκερφελντ. 

Τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχει τον αφιερώνει στον σύζυγό της, Ντέιβιντ Γουάλιαμς, με τον οποίο παντρεύτηκε τον Μάιο του 2010. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκτήσει παιδί, όμως είναι κάτι που θα ήθελε πολύ να της συμβεί μελλοντικά.






ΠΗΓΗ: www.espressonews.gr