ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Η Τζένιφερ, ο Μαρκ Άντονι και ο Κουβανός Μπραντ Πιτ

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μαρκ Άντονι να μιλούσε "για ένα φιλικό διαζύγιο", φαίνεται όμως...
ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη 42χρονη σταρ χθες το βράδυ εμφανώς στεναχωρημένη να κάθεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ενός φίλου της καθώς αποχωρούσε από τα MILK Studios στο Hollywood. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να ακολουθήσει την εργασιοθεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει τις πρώτες δύσκολες μέρες του χωρισμού.


Την ίδια στιγμή και ενώ η Τζένιφερ βρισκόταν στα MILK Studios, ο Μαρκ Αντονι σε συναυλία που είχε προγραμματίσει στην Κολομβία, έκανε μια αινιγματική αναφορά στην προσωπική του ζωή, δηλώνοντας: ''Λένε ότι είμαι μόνος μου...''. Kαι με αυτή του τη φράση έπιασε το μέρος της καρδιάς...

Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται για καλές σχέσεις μεταξύ των δύο πρώην συζύγων οι φήμες άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν και να μιλούν για παράνομη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ, με τον Γουίλιαμ Λέβι, τον Κουβανό Μπραντ Πιτ όπως αποκαλείται, ο οποίος εμφανίστηκε στο βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού της Λατίνας σταρ "I'm into you".



Ο 30χρονος, ο οποίος χώρισε ύστερα από οκτώ χρόνια γάμου, πριν από έναν μήνα, διέψευσε μέσω του εκπροσώπου του τις φήμες. "Η σχέση που είχε ή θα έχει ο Γουίλιαμ Λέβι με την Τζένιφερ Λόπεζ ήταν και θα είναι επαγγελματική".

Πάντως έκπληξη έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ το γεγονός ότι πρόσφατα διέρρευσε στον τύπο η πληροφορία ότι ο Λέβι κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικη γεγονός που ο ίδιος αρνείται.



ΠΗΓΗ: www.real.gr