ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Eλληνίδα η νέα ιέρεια των Dolce & Gabbana

Μία Ελληνίδα στο πλευρό των Dolce & Gabbana! Ο λόγος για τη μελαχρινή καλλονή Ηλιάνα Παπαγεωργίου,... μία από τις λίγες Ελληνίδες που κάνουν διεθνή καριέρα στο χώρο του modeling. Σπάνια δίνει συνεντεύξεις και αφήνει τη δουλειά της να μιλήσει από μόνη της.

Η Ηλιάνα πριν από λίγο καιρό ταξίδεψε στο εξωτερικό προκειμένου να φωτογραφηθεί για τη διαδικτυακή καμπάνια των Dolce & Gabbana για τη νέα τους συλλογή. Οι σχεδιαστές από την πρώτη στιγμή που είδαν τη δουλειά της ενθουσιάστηκαν με το ιδιαίτερο στιλ της, αλλά και το φωτογενές πρόσωπό της, που εκφράζει μια ιδιαιτερότητα στα χαρακτηριστικά της.

Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη για τη συγκεκριμένη δουλειά, αφού η συνεργασία της με τους Dolce & Gabbana αποτελεί δυνατό σημείο στο βιογραφικό της και της ανοίγει νέους λαμπερούς ορίζοντες. 

Η Ηλιάνα εδώ και ένα χρόνο ζει στο Μιλάνο και πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα αρκετά συχνά. Παρ’ όλο που θα μπορούσε να δίνει συνεντεύξεις και να φωτογραφίζεται συνεχώς, έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους και ό,τι έχει να πει το εκφράζει μέσα από τη δουλειά της και από τις εντυπωσιακές φωτογραφήσεις. 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, αλλά ο επαγγελματικός δρόμος της ως μοντέλο και οι σπουδές της στον χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων την έφεραν στην Αθήνα. Τον ελεύθερο χρόνο της φροντίζει να τον περνάει στη γενέτειρά της μαζί με την οικογένεια και τους παιδικούς φίλους της.

Εχει δουλέψει σε όλους τους τομείς της μόδας: editorials σε περιοδικά μόδας, επιδείξεις σε fashion weeks, καμπάνιες και καταλόγους.

«Γενικώς μέχρι στιγμής έχω δουλέψει σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία, Μεξικό, Ισπανία, Δανία και είχα την τύχη και την τιμή να συνεργαστώ με πολλούς καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου» είχε δηλώσει παλαιότερα στην «Espresso».


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ