ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Διακοπές στην... παραλιακή

Δεν μπορούν ακόμη να προγραμματίσουν τις μίνι διακοπές τους που περιμένουν πώς και πώς. Ο λόγος για τους Χρήστο Χολίδη και Αγγελική Ηλιάδη, ...
οι οποίοι ακόμη δεν γνωρίζουν πότε θα πέσει η αυλαία στο πρόγραμμά τους στο «Romeo». Η αγάπη του κοινού είναι τεράστια και το κέφι χτυπάει κόκκινο. 

Δύο λαμπεροί ερμηνευτές, από τις πιο έντονες παρουσίες στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Χρήστος Χολίδης και η Αγγελική Ηλιάδη, ξεσηκώνουν κάθε βράδυ τους θαμώνες έως τις πρωινές ώρες στο παραλιακό κέντρο «Romeo». Πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά σχήματα του φετινού καλοκαιριού που πυροδοτεί τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. 

Κάθε βράδυ, εκτός από τους fan του Χρήστου Χολίδη και της Αγγελικής Ηλιάδη, επισκέπτονται στο μαγαζί και πολλοί φίλοι τους από τον χώρο της showbiz. Ενας από αυτούς είναι και ο ράπερ Βο, ο οποίος είναι πλέον μόνιμος θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο, αφού ο Χολίδης είναι κολλητός του. 

Η φιλία τους «γεννήθηκε» στο πλατό του «Just the two of us» και από την πρώτη στιγμή οι δύο καλλιτέχνες «έδεσαν» μεταξύ τους. Κάθε φορά που ο ράπερ επισκέπτεται τον φίλο του στο μαγαζί, ο Χολίδης του «προσφέρει» το μικρόφωνο να τραγουδήσει μαζί του. 

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ένας ακόμα από τους επωνύμους που έχουν κάνει στέκι τους το «Romeo» μια και του αρέσει πολύ το πρόγραμμα, αλλά και επειδή κατά τη διάρκεια του «Dancing with the stars» έγιναν πολύ καλοί φίλοι με την Αγγελική Ηλιάδη. Μάλιστα μια από τις νύχτες που βρέθηκε στο μαγαζί ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε μαζί της. 

Το νυχτερινό κέντρο επισκέφθηκε πρόσφατα και η Ναταλία Γερμανού μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς και η Σοφία Βόσσου, η οποία ψηφίζει και εκείνη «Romeo». Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, επισκέφθηκε για τρίτη φορά το μαγαζί μαζί με την παρέα της! 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας, ο Χρήστος Χολίδης, πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά του και οι συνεργάτες του, η αδελφή του Χριστίνα και οι στενοί του φίλοι του επιφύλασσαν μια έκπληξη επί σκηνής: την ώρα που ο τραγουδιστής ερμήνευε μία από τις επιτυχίες του, ανέβηκαν όλοι μαζί στην πίστα και κρατώντας μία τούρτα του τραγούδησαν το «Happy Birthday».
 

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ






ΠΗΓΗ: www.espressonews.gr