ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Η καυτή του Μαϊάμι...

Η Εφη Κυριάκου ανεβάζει επικίνδυνα τη θερμοκρασία! Η μελαχρινή σεξοβόμβα, πιο σέξι από ποτέ, ποζάρει με μαγιό ως κεντρικό πρόσωπο γνωστής εταιρείας ενδυμάτων. 

Πρόκειται για μία άκρως εντυπωσιακή φωτογράφηση...
για μαγιό και ρούχα που φιγουράρουν στα πλέον σικ καταστήματα του εξωτερικού. Οσο για την Εφη, για περίπου δώδεκα ώρες βρέθηκε νοερά στο Μαϊάμι!

«Πρόκειται για μία άκρως καλοκαιρινή φωτογράφηση. Η εταιρεία Sugarfree, που εκτός από την Ελλάδα δραστηριοποιείται και σε διάφορα μέρη του εξωτερικού, μου πρότεινε να πρωταγωνιστήσω στην καλοκαιρινή της καμπάνια και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον» αναφέρει στην «Espresso» η Εφη Κυριάκου. 

«Η φωτογράφηση έγινε στην πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης από τον Δημήτρη Σκουλό, ενώ το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Γιάννης Φίσκος - δύο από τους πλέον κορυφαίους στον τομέα τους. Το concept που θέλαμε να βγει είναι ότι βρίσκομαι στο Μαϊάμι σε καλοκαιρινές διακοπές».

Η φωτογράφηση ξεκίνησε στις 8.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 8.00 το απόγευμα. Η Εφη παρέμεινε πολλές ώρες έκθετη στον ήλιο. Κάποια στιγμή μάλιστα ένιωσε να ζαλίζεται από την πολύωρη ορθοστασία. 

Ωστόσο, όταν είδε το αποτέλεσμα στο computer, αισθάνθηκε πλήρως ικανοποιημένη και της πέρασαν όλα. 

Κατά τα άλλα, το σέξι μοντέλο περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του, αφού ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ







ΠΗΓΗ: www.espressonews.gr