ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ο έρωτας και το... tattoo δεν κρύβονται

Τρελά ερωτευμένος με τη σύζυγό του Αντωνία είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος, κάτι που δεν κρύβει ούτε στιγμή. Το νιόπαντρο ζευγάρι δεν διστάζει ακόμα και σε δημόσιο χώρο να τραβήξει όλα τα βλέμματα με τα καυτά του φιλιά.

Το ζευγάρι πριν από λίγες μέρες...

βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο «Romeo», όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Χολίδης με την Αγγελική Ηλιάδη και όχι μόνο διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά τα καυτά φιλιά έδιναν κι έπαιρναν μπροστά στους φωτογράφους αδιαφορώντας παντελώς για τα βλέμματα των θαμώνων του νυχτερινού κέντρου.

Ο ηθοποιός έκλεψε την παράσταση και για το ιδιαίτερο στιλ του, αφού φορούσε παντελόνι και στο πάνω μέρος μόνο ένα γιλέκο. Σε κοινή θέα ήταν το εντυπωσιακό τατουάζ στην κοιλιά του, που μόνο τυχαίο δεν είναι…

Ο ίδιος εξηγεί στην «Espresso» την ιδιαιτερότητα του τατουάζ: «Είναι γραμμένο στα λατινικά και σημαίνει “η τύχη ευνοεί τους δυνατούς”. Το έχω πολύ καιρό και το έκανα, γιατί με έχει βοηθήσει πολύ η τύχη. Οταν κάποιες δύσκολες στιγμές, που κάποιος μπορεί να εγκατέλειπε τα πάντα, εγώ προχώρησα και η τύχη νομίζω ότι με βοήθησε. Εσφιξα τα δόντια και προχώρησα».

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παντρεύτηκε στις 2 Ιουλίου στην Κεφαλλονιά την αγαπημένη του Αντωνία, σε μια τελετή που ήταν ακριβώς όπως την είχαν φανταστεί. Ενας γάμος ονειρικός, με πολύ καλούς φίλους να μοιράζονται την ευτυχία τους. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος του ζευγαριού, αφού είχε προηγηθεί ο πολιτικός στο Λας Βέγκας. Σήμερα το ζευγάρι αναχωρεί για Λος Αντζελες, όπου μένει πλέον μόνιμα.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
Φωτ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ



ΠΗΓΗ: www.espressonews.gr