ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Την έριξε νοκ άουτ με πρόταση γάμου πάνω στην πίστα

Πρόταση γάμου επί σκηνής! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής kick boxing Λευτέρης Χαχαμίδης έκανε δημοσίως πρόταση στην αγαπημένη του Βούλα Παπαχρήστου, η οποία είναι δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν, μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia»!

Το ζευγάρι είχε πάει στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης...

για να γιορτάσει την επιτυχία της Βούλας, η οποία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Νέων στο τριπλούν στην Τσεχία. Κάποια στιγμή ο Λευτέρης, επειδή γνωρίζει προσωπικά τον Νίκο Βέρτη, πήγε στο καμαρίνι του να τον χαιρετήσει και του είπε ότι θέλει να κάνει πρόταση γάμου στη Βούλα ζητώντας τη βοήθειά του.

Λίγο αργότερα ο Νίκος Βέρτης τον κάλεσε στην πίστα λέγοντάς του: «Λευτέρη, έλα να πούμε ένα τραγουδάκι μαζί». Ο αθλητής πήγε αμέσως στην πίστα, πήρε στα χέρια του το μικρόφωνο που του έδωσε ο Βέρτης και είπε: «Ευτυχώς… δεν θα πούμε κάποιο τραγουδάκι, αλλά αυτό που θα πω είναι πιο δύσκολο». Στη συνέχεια ζήτησε εμψύχωση από τους θαμώνες, γύρισε προς το τραπέζι της παρέας του και είπε κοιτώντας τη Βούλα: «Μπορεί να κατέκτησες το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό, αλλά εγώ σε έχω γραμμένη με χρυσά γράμματα στην καρδιά μου».

Αμέσως μετά την κάλεσε στην πίστα, γονάτισε μπροστά από τα πόδια της και της είπε: «Αφού έχουμε ενάμιση χρόνο που είμαστε μαζί και έχουμε ήδη αρραβωνιαστεί, ήρθε η στιγμή να σου κάνω επίσημη πρόταση γάμου… Δέχεσαι;»

Οσο για τη Βούλα Παπαχρήστου, συγκινημένη φώναξε -χωρίς κανένα δισταγμό- από το μικρόφωνο: «Ναι… δέχομαι».

Ο Λευτέρης Χαχαμίδης μίλησε στην «Espresso» για τη γυναίκα της ζωής του. «Είναι ο μοναδικός άνθρωπος στη ζωή μου που είχα σοβαρή σχέση και μπορούσε να με καταλάβει στο μέγιστο. Αυτό που κάνω στον πρωταθλητισμό, δηλαδή. Συζούμε ενάμιση χρόνο, έχουμε γνωρίσει ο ένας τον άλλον και στα καλά και στα άσχημα και βλέπουμε ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ».


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ



ΠΗΓΗ: www.espressonews.gr