ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Η δυσάρεστη έκπληξη για το σέξι μοντέλο

Ενα άσχημο γεγονός ήρθε να ταράξει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη -που πρόσφατα ερωτεύτηκε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας- έπεσε θύμα κλοπής.

Πριν από λίγες ημέρες άγνωστοι έκλεψαν το Smart της, το οποίο είχε παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του αγαπημένου της.

Το sexy μοντέλο,...

που γνωρίσαμε από την εκπομπή «Τhe next top model No 1», έκανε πρόσφατα την επανεμφάνισή της στο κοσμικό γίγνεσθαι στο πλευρό ενός γοητευτικού άντρα, με τον οποίο πέρασε λίγες ημέρες ξεκούρασης στη Μύκονο.

Ο φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές στην παραλία της Ψαρούς, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Μάλιστα εκείνες τις μέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη γιόρτασε και τα γενέθλιά της στο Νησί των Ανέμων μαζί με τον καλό της και λίγους φίλους τους.

«Επιστρέφοντας στην Αθήνα, με την ευτυχία να την πλημυρίζει, ήρθαν τα δυσάρεστα. Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες μέρες και το αυτοκίνητό της έκανε… φτερά. Κάτι που της άλλαξε τη διάθεση…» αποκαλύπτει στην «Espresso» άτομο του στενού περιβάλλοντός της.
Την περασμένη Πέμπτη παρκάρισε το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι του καλού της στη Γλυφάδα και έφυγε για ένα διήμερο για δουλειές στην Κύπρο. Επιστρέφοντας όμως την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Το αυτοκίνητό της δεν βρισκόταν στο σημείο που το είχε παρκάρει. Αμέσως αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και έσπευσε στην αστυνομία για να δηλώσει την κλοπή.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι πολύ στενοχωρημένη από το συμβάν και φοβάται ότι έχει πέσει θύμα της σπείρας που κλέβει αυτοκίνητα σαν το δικό της. Η συγκεκριμένη σπείρα, ως γνωστό, έχει «χτυπήσει» κατά καιρούς και άλλα γνωστά ονόματα της σοουμπίζ, όπως είναι η Δούκισσα Νομικού, ο Θάνος Καλλίρης και άλλοι.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ



ΠΗΓΗ: www.espressonews.gr