ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ετοιμη για την "πριγκίπισσα" η Δέσποινα!

Στην τελική ευθεία η Δέσποινα Καμπούρη (φωτ.). Η γοητευτική παρουσιάστρια της εκπομπής «Lifestyle» του Alter περιμένει μέχρι την Τετάρτη να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της. Η Δέσποινα είναι πανευτυχής, αλλά και αγχωμένη για τη μεγαλύτερη στιγμή της ζωής της.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς...

σε λίγες μέρες θα γίνει μητέρα και θα μοιράζεται όμορφες στιγμές με την κορούλα της. Παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, συνεχίζει να είναι το ίδιο κομψή και γλυκιά όπως πάντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ετοιμάσει τη βαλίτσα της και είναι πανέτοιμη οποιαδήποτε στιγμή προκειμένου να πάει στο μαιευτήριο. Και επειδή είναι το πρώτο της παιδάκι, αναμφίβολα, είναι γεμάτη αγωνία για την ημέρα του τοκετού.

Από το πλάι της δεν φεύγει ούτε στιγμή ο σύντροφός της, ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Ταρασιάδης, με τον οποίο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας του χρόνου, μαζί με τη βάφτιση του μωρού τους.

Η Δέσποινα Καμπούρη, πάντα κατά τις ίδιες πηγές, δεν θα είναι στο τιμόνι της εκπομπής «Lifestyle» του Alter καθώς επιθυμεί να περάσει τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα με την κορούλα της.

Οι σχέσεις της με το κανάλι παραμένουν καλές και δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της χρονιάς να επιστρέψει στο Alter. Η εκπομπή ωστόσο παραμένει στον σταθμό, αλλά αναζητείται νέο πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίασή της.


ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ

ΠΗΓΗ: www.espressonews.gr