ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ρούλα Κορομηλά-Ευγενία Μανωλίδου: Ποια θα προτιμήσει το τηλεοπτικό κοινό;


(Εξαρτάται απο το πόσο πεινασμένος θα’ναι ...)

Δύο πρεμιέρες έχουμε σήμερα με τη Ρούλα Κορομηλά και την Ευγενία Μανωλίδου να συστήνουν τους παίκτες του Big Brother και του Master Chef αντίστοιχα. Το Big Brother θα είναι εντελώς...

διαφορετικό από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα. Στο πρώτο live show η Ρούλα Κορομηλά θα δώσει το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση για την απόλυτη περιπέτεια. Η λαμπερή παρουσιάστρια θα υποδεχτεί το τηλεοπτικό κοινό σε ένα εντυπωσιακό στούντιο 600 τ.μ. με 10 κάμερες, ένα μεγάλο Video Wall και οθόνες Plasma.
Ανανεωμένη, με ανεβασμένη διάθεση, με μοναδικό κέφι και δύναμη θα μας παρουσιάσει τους 14 παίκτες και θα μιλήσει μαζί τους ,αλλά και με συγγενείς τους που θα βρίσκονται στο studio, λίγο πριν αυτοί μπουν στο Σπίτι. Μια πρώτη γνωριμία με τα πρόσωπα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και θα κλέψουν τις εντυπώσεις αυτό τον χειμώνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μία από τις πολλές καινοτομίες του νέου «Big Brother» είναι ότι στο σπίτι θα υπάρχει ειδικό τηλέφωνο με το οποίο ο Big Brother θα επικοινωνεί με τους παίκτες.Η Ρούλα Κορομηλά θα έχει κοντά της σε κάθε live τον Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος θα δίνει σημαντικές πληροφορίες για τη διαμονή των 14 παικτών στο Σπίτι, και όχι μόνο.

Ο τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, το «Master Chef» ξεκινά σήμερα με πάθος, φαντασία, δημιουργικότητα και δυνατά συναισθήματα με πεδίο δράσης την κουζίνα. Η Ευγενία Μανωλίδου παρουσιάζει και οι σεφ Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος μοιράζονται τα μυστικά της μαγειρικής τους και κρίνουν τους υποψήφιους. 20 υποψήφιοι master chefs σε καθημερινές σκληρές δοκιμασίες της κουζίνας και όχι μόνο.











gossip-tv