ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

«Θέλουμε να χαρούμε το γάμο μας»

Αποχαιρετώντας ένα «φορτωμένο» με δουλείες καλοκαίρι, η Βίκυ Καγιά υποδέχεται το φθινόπωρο,...
γεμάτη όνειρα και σχέδια. Το χαμογελαστό κορίτσι της ελληνικής μόδας μιλάει στο περιοδικό Glam για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το γάμο της με τον Νίκο Κριθαριώτη και εξηγεί γιατί δεν θέλει ακόμα να γίνει μαμά.

Για τα τηλεοπτικά της σχέδια είπε ότι το «Next Top Model έχει πολλές πιθανότητες να γίνει. Από εκεί και πέρα, με το κανάλι έχουμε συζητήσει περί ανέμων και υδάτων, τίποτα συγκεκριμένο. Έχουμε πει για κάποια πράγματα που ενδεχομένως να κάνουμε και έπεσαν διάφορες ιδέες στο τραπέζι». Σε ερώτηση για το τι άλλο θα την ενδιέφερε να κάνει στην τηλεόραση απαντά: «Θα ήθελα να κάνω ένα talk show, τύπου Όπρα. Όμως αυτά που θέλω εγώ δεν μεταφράζονται σε ένα κανάλι, σε πράγματα που πουλάνε. 

Παράλληλα, η Βίκυ Καγιά σε ερώτηση για το πότε σκέφτονται με το σύζυγό της να «μεγαλώσουν» την οικογένεια απαντά: «Περνάμε τόσο ωραία με τον Νίκο που δεν βιαζόμαστε. Πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Δεν μπορώ να με αγχώνουν, δεν λειτουργώ σωστά. Δεν μπορείς να βάλεις πρόγραμμα στον έρωτα».

Για το εάν το έχουν συζητήσει λέει: «Βεβαίως, και το θέλουμε πάρα πολύ. Δεν λέμε όμως τώρα θα το κάνουμε. Αυτό το πράγμα είναι πιο ωραίο να σου έρθει ξαφνικά. Ακόμα δεν έχουμε κλείσει χρόνο ως παντρεμένοι. Κι ενώ και οι δύο αρχικά ήμασταν κάπως με το γάμο, τώρα συνειδητοποιούμε πόσο ωραίο είναι να το ζεις όλο αυτό. Είμαστε ακόμα νιόπαντροι και θέλουμε να χαρούμε το γάμο μας».

ΠΗΓΗ: www.real.gr