ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ειδύλλιο στα παρασκήνια της σειράς "Το Νησί"

Μπορεί στο "Νησί" του MEGA να γεννήθηκαν αλλά και να πέθαναν πολλοί έρωτες,...
μπορεί κάποιοι να έμειναν ανεκπλήρωτοι και άλλη να γνώρισαν τη λήθη φαίνεται όμως ότι η ζωή παίζει τα καλύτερα παιχνίδια και στα παρασκήνια της τηλεοπτικής σειράς γεννήθηκε ένας έρωτας δυνατός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η πρωταγωνίστρια Ευγενία Δημητροπούλου πιθανόν να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Δημήτρη Ξενάκη, έναν από τους παραγωγούς της σειράς. Ο Δημήτρης Ξενάκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γοητεύτηκε από τη φυσιογνωμία, το ήθος, το ταλέντο, τις γνώσεις και το χιούμορ της Ευγενίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα δεν ήταν λίγες οι φορές που έφυγαν μαζί από το γύρισμα για φαγητό σε κάποιο ταβερνάκι της ευρύτερης περιοχή της Ελούντας. Οι συνάδελφοι της Ευγενίας λένε, πως μπήκε στην ζωή της και την άλλαξε.

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Δημήτρης Ξενάκης δεν έχουν προκαλέσει με δημόσιες εμφανίσεις και είναι εξαιρετικά διακριτικοί. Άνθρωποι του κύκλου τους μάλιστα ισχυρίζονται ότι πρόκειται για μία πολύ σοβαρή σχέση που δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην εκκλησία.

ΠΗΓΗ: www.real.gr