ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Πρωινό ΑΝΤ1: Αυτή τη θέση ποιος θα την πάρει;

Σε αγώνα δρόμου φαίνεται ότι εκτυλίσσεται η φετινή τηλεοπτική σεζόν για τους περισσότερους τηλεαστέρες που ακόμα περιμένουν πάνω από το τηλέφωνο.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ,...

μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται οι τελικές ανακοινώσεις από τον ΑΝΤ1 για το πολύπαθο πρωινό-μαμούθ που σχεδιάζεται από το τέλος της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί ο Θέμης Μάλλης στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" η Σίσσυ Χρηστίδου θα είναι η οικοδέσποινα του νέου διευρυμένου πρωινού του ΑΝΤ1 ενώ δίπλα της στον καναπέ θα κάθεται μία παλιά οικοδέσποινα του... ιστορικού "Πρωινού Καφέ", η Κατερίνα Ζαρίφη!

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του STAR, την τελική συνάντηση με το Χρήστο Φερεντίνο το κανάλι του Αμαρουσίου, την έχει την Πέμπτη οπότε και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Ποιές θα είναι αυτές; Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν: Οι δύο κυρίες -η Σίσσυ Χρηστίδου και η Κατερίνα Ζαρίφη- θα πλαισιώσουν το Χρήστο Φερεντίνο ή θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την παρουσίαση του νέου πρωινού του ΑΝΤ1.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη, πληροφορίες λένε ότι ενημερώθηκε για τη μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη, μόλις δύο μέρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση του ALPHA.

ΠΗΓΗ: www.real.gr